IPR d.o.o., t: +386 01 423 85 30, e: info@ipr.si

O nas

IPR
POSLANSTVO

Podjetjem pomagati izboljševati prodajo in pri tem s svojim delovanjem prispevati nekaj kamenčkov v mozaik ekonomsko, socialno in okoljsko boljšega jutri. Naše delovanje temelji na dolgoročnih zmagaš-zmagam odnosih. Stranke so v središču vseh naših razmišljanj in aktivnosti.


VREDNOTE

Biti dober človek.

Držimo dano besedo.

Nič ni tako dobro, da se ne bi dalo še izboljšati.

Uspehov naših strank se veselimo enako kot svojih uspehov.

Dobra volja je najbolja :-)Svojo profesionalno pot sem začel leta 1990.

Pridobil sem izkušnje na praktično vseh področjih informatike, organizacije poslovnih procesov in upravljanja sprememb, od tega 10 let na vodilnih delovnih mestih. Pri tem sem nenehno tesno povezan s prodajno funkcijo.

Na začetku v vlogi podpore prodajnim aktivnostim, nato kot prodajalec v IBM, kjer sem se prvič srečal s sodobnim prodajnim sistemom, na vodstvenih funkcijah pa sem kot »interni« prodajalec in pogajalec z zunanjimi dobavitelji dodobra spoznal odločitvene procese in pridobil veliko interdisciplinarnih znanj.

Eden izmed številnih projektov, ki sem jih uspešno vodil, je bil projekt prenove poslovnih procesov in vpeljave integriranega poslovno informacijskega sistema (SAP) v Ljubljanskih mlekarnah, ki velja za enega najzahtevnejših tovrstnih projektov v Sloveniji. Od leta 2008 pa podjetjem pomagam reševati trženjsko-prodajne izzive: kako izdelati ustrezno strategijo vključno z izvedbenimi elementi, povečati prihodke, organizirati učinkovito prodajo, prodajati za pravo ceno, kakovostno napovedovati prodajo ter doseči usklajeno delovanje z drugimi poslovnimi področji.Ustanovitelj in lastnik podjetja, mag. Aleš Planina
 
© 2010 IPR d.o.o., izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.